• +40 758 416 859

Centrul Educațional Bridge s-a născut din inima Asociației Sirinia, care are o experiență acumulată în decursul a șapte ani de activitate în zona social-educațională, din care ultimii trei ani în segmentul educației non-formale.

Când vorbim de realizările organizației Sirinia, ne referim cu certitudine la cele 8 proiecte finanțate de Comisia Europeană și unul de Guvernul Italiei, în care au activat peste 100 de voluntari străini din S.U.A., Olanda, Spania, Italia, Portugalia, Germania, Cipru, iar grupul țintă a fost compus din peste 700 de copii anual. De asemenea, sub egida Sirinia au fost organizate tabere de vară pentru copii provenind din medii defavorizate, numărul participanților depășind 500. Toate aceste proiecte s-au derulat și cu sprijinul a 10 parteneri internaționali din țările deja menționate.

Proiectul grădiniţei a fost demarat în iulie 2017, începând cu o şcoală de vară şi continuând cu grupe de grădiniţă şi creşă din luna septembrie.

Contact

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…